Dissabte 5 d'octubre de 2024

Humor al Quadrat – Andrea Farina, María Lyona i La Torron

Inici activitat: 19:00 H
Lloc: L'Escola d'El Foment. Carrer dels Mercaders, 14. Girona

No et perdis l’espectacle de l’any!

Prepareu-vos per a una nit plena de rialles amb Humor al Quadrat, un xou de comèdia que us farà oblidar totes les vostres preocupacions. Amb la participació de les hilarants Andrea Farina i Maria Lyona, dues còmics que us faran esclatar de riure amb el seu humor fresc i irreverent.

Andrea Farina, còmic italià resident a Barcelona des del 2017. Al llarg de la seva carrera, ha actuat en esdeveniments com La Ruina, El Sentido de la Birra Live, El Soterrani, La Llama Fest i té un monòleg gravat al canal de comèdia de Phi Beta Lambda. El 2019, va fundar L.O.C.A. Comedy, el primer open act LGTBQ+ de comèdia a Barcelona, i el 2021 va presentar el seu primer unipersonal, Finóquio. També ha estat col·laborador del late night Zona Franca, té un podcast anomenat Tiramisú, un marit argentí i un gos que es diu Astor, com Piazzolla.

Maria Lyona, guionista, còmica i actriu, va néixer a Reus per conquerir la comèdia catalana. Després d’haver passat per escenaris com el ‘Zona Franca’, ‘El Soterrani’, les ‘Roast Fights’, el ‘Comedy Gold’, el ‘Riot Comedy’, o el Cruïlla Tardor i Cruïlla Estiu on va erigir-se com a MC d’una de les seves rondes, actualment és una de les organitzadores del mític micro obert L’Altre Mic de Barcelona. També és una de les fundadores de l’open amb segell Gen-Z Freskito.

Per si això no fos prou, comptarem amb la presència de La Torron, la telonera guanyadora del prestigiós concurs NO ÉS CONYA! 2024. Aquesta jove promesa de la comèdia està preparada per obrir la nit amb els seus números irresistiblement còmics.

Humor al Quadrat és l’espectacle perfecte per a aquells que volen gaudir d’una vetllada divertida i inoblidable. Des de l’humor més subtil fins als gags més esbojarrats, Andrea Farina, Maria León i La Torron tenen preparat un repertori que no deixarà ningú indiferent.

No deixis que t’ho expliquin! Vine a riure sense parar amb nosaltres.

Data: 05.10.2024
Lloc: Sala l’Escola
Hora: 19:00h (18.40h obertura de portes)

Compra les teves entrades ara i assegura’t un lloc en aquesta nit de comèdia inoblidable!

*Si s’agafa la tarifa UdG s’haurà de presentar el carnet d’estudiant amb el corresponent DNI/NIE a l’entrada per persona. En cas de no tenir la documentació l’entrada no serà validada.

Més informació i venda d’entrades aquí

 

Organitza: Espai LGTBI i El Foment